Linte condimentată cu ciuperci și verdeață
Lintea condimentată cu ciuperci și verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 410 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, linte verde, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ciuperci și linte condimentate cu India, Linte de rozmarin și verdeață pe pâine prăjită, și Linte rapidă și simplă cu verdeață de păpădie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, acoperiți lintea cu 2 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Se adaugă shiitake-ul și se condimentează cu sare. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ciupercile sunt fragede și încep să se rumenească, 5 minute.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline împreună cu usturoiul, chimenul, coriandrul, piperul și turmericul și gătiți, amestecând, până la parfumat, 1 minut.
Adăugați verdeața și gătiți, amestecând, până se ofilesc, 2 minute.
Adăugați lintea și lichidul lor de gătit în ciuperci și fierbeți timp de 3 minute.
Adăugați până la 1/4 cană de apă dacă lintea este prea uscată. Se condimentează cu sare. Puneți lintea în boluri, garnisiți cu pătrunjelul și serviți.