Linte condimentată cu ciuperci și verdeață

Linte condimentată cu ciuperci și verdeață
Lintea condimentată cu ciuperci și verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 410 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, linte verde, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ciuperci și linte condimentate cu India, Linte de rozmarin și verdeață pe pâine prăjită, și Linte rapidă și simplă cu verdeață de păpădie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, acoperiți lintea cu 2 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Se adaugă shiitake-ul și se condimentează cu sare. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ciupercile sunt fragede și încep să se rumenească, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline împreună cu usturoiul, chimenul, coriandrul, piperul și turmericul și gătiți, amestecând, până la parfumat, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
TurmericTurmeric
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5
Adăugați verdeața și gătiți, amestecând, până se ofilesc, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
6
Adăugați lintea și lichidul lor de gătit în ciuperci și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
LinteLinte
7
Adăugați până la 1/4 cană de apă dacă lintea este prea uscată. Se condimentează cu sare. Puneți lintea în boluri, garnisiți cu pătrunjelul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista