Linte condimentată cu ciuperci și verdeață

Linte condimentată cu ciuperci și verdeață
Lintea condimentată cu ciuperci și verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 410 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, linte verde, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Ciuperci și linte condimentate cu India, Linte de rozmarin și verdeață pe pâine prăjită, și Linte rapidă și simplă cu verdeață de păpădie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, acoperiți lintea cu 2 1/2 căni de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se adaugă shiitake-ul și se condimentează cu sare. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ciupercile sunt fragede și încep să se rumenească, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline împreună cu usturoiul, chimenul, coriandrul, piperul și turmericul și gătiți, amestecând, până la parfumat, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
TurmericTurmeric
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Adăugați verdeața și gătiți, amestecând, până se ofilesc, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
6
Adăugați lintea și lichidul lor de gătit în ciuperci și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
LinteLinte
7
Adăugați până la 1/4 cană de apă dacă lintea este prea uscată. Se condimentează cu sare. Puneți lintea în boluri, garnisiți cu pătrunjelul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista