Linguină picantă cu Halibut și roșii
Linguina picantă cu Halibut și roșii este o fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 638 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune—curățate, vin, file de pește și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Linguine Cu Praz Picant Și Sos De Roșii, Linguine cu praz picant și sos de roșii, și Linguine de creveți într-un sos de roșii și Feta (alias creveți Saganaki Linguine) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați peștele cu 2 linguri de ulei de măsline și busuioc. Într-o caserolă mare din fontă emailată, combinați restul de 2 linguri de ulei de măsline cu usturoiul zdrobit și ardeii iute uscați. Gatiti la foc moderat, amestecand frecvent, pana cand usturoiul devine maro auriu. Aruncați usturoiul și ardeii iute.
Adăugați ceapa și usturoiul tocat în caserolă și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă roșiile și vinul, se reduce focul la moderat și se fierbe timp de 15 minute. Ridicați focul la moderat ridicat, adăugați peștele și gătiți, amestecând, până când peștele este opac, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Între timp, gătiți linguina într-o oală mare cu apă sărată clocotită până la al dente; scurgere.
Adăugați pastele în sosul de pește, aruncați bine și serviți.