Linguină De Scoică Prăjită La Grătar

Grill-prăjită Scoica Linguine ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $2.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 532 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, linguină, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Linguine cu roșii prăjite la grătar și Pesto de dovlecei, Tadich Grill Boston sau New England Clam Chowder Oh da!, și Clam Linguine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică adâncă la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul, 3/4 linguriță de coajă de lămâie și ardeiul roșu zdrobit. Saut până când usturoiul este moale, aproximativ 3 minute.
Adăugați vin, creșteți căldura și fierbeți până când amestecul se reduce la 1 cană, aproximativ 6 minute.
Scoateți sosul de pe foc; se amestecă în suc de lămâie, hamsii, 1 lingură de pătrunjel și restul de 3/4 linguriță de coajă de lămâie. Se condimentează cu sare grosieră. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de utilizare.
Pregătiți grătarul (căldură mare). Aranjați scoici pe grătar. Grătar de acoperire. Gatiti scoici 5 minute. Descoperiți și gătiți fără să vă întoarceți până când scoicile se deschid.
Transferați pe foaia de copt cu margini pe măsură ce se deschid, păstrând sucurile în coji, cu aproximativ 5 minute mai mult (aruncați orice scoici care nu se deschid).
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme de mușcat.
Scurgeți pastele și împărțiți-le în 4 boluri mari de mică adâncime.
Aranjați 12 scoici în scoici cu sucuri pe paste în fiecare bol. Lingura sos peste.
Se ornează cu pene de lămâie și se presară cu 1 lingură de pătrunjel.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.