Linguini de somon și legume
Somon și legume Linguini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 488 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 2.28 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Lisa ' s Salmon ricotta Broccoli Linguini, Salmon & Veggie Stir-Fry, și Mușcături De Somon-Veggie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți un grătar de gaz la foc mediu-mare sau pregătiți un grătar de cărbune cu foc mediu-fierbinte.
Pulverizați un pătrat de 12 pe 12 inci de folie de aluminiu grea cu spray de gătit.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe centrul foliei.
Presărați somonul cu sare și piper și presărați deasupra condimentul Italian și coriandrul. Puneți 1 lingură de unt deasupra fiecărui File și așezați 2 jumătăți de felii de lămâie pe fiecare. Înfășurați bine somonul în folie, puneți-l pe grătar și gătiți timp de 10 minute.
Scoateți somonul de pe grătar și deschideți pachetul de folie pentru a permite aburului să scape.
Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula. Rezervând orice lichid de gătit în pachetul de folie, transferați somonul într-un castron mic și folosind o furculiță, lăsați-l în bucăți mari; aruncați pielea.
Între timp, aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și gătiți linguini până la al dente, conform instrucțiunilor pachetului.
Puneți mazărea într-un bol mare de amestecare, scurgeți pastele și turnați-o peste mazărea din bol. (Căldura din paste va găti mazărea.)
Adăugați lichidul de gătit rezervat din somon în castron împreună cu roșiile, caperele și coaja de lămâie.
Într-un castron mic, bateți sucul de lămâie, uleiul de măsline și muștarul împreună până se îngroașă și se emulsionează; turnați pansamentul peste paste și aruncați bine pentru a acoperi.
Adăugați somonul sub formă de fulgi și mărarul și aruncați ușor până se combină. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Transferați pastele într-un platou de servire, garnisiți cu pătrunjel tocat și felii de lămâie și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.