Linguine picant cu scoici și midii

Linguine picant cu scoici și midii
Linguine picant cu scoici și midii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 444 calorii, 13g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare kosher, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Midii și scoici cu bulion picant de roșii, Linguină Picantă Cu Rețetă De Scoici, și Franceză într-o clipă: scoici și midii picante în stil Marsilia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Paste: aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Scurgeți și transferați într-un castron mare de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați untul și pătrunjelul și aruncați până se acoperă. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6
Sos: într-o tigaie mare sau o cratiță, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se adaugă șalotele și se condimentează cu sare și piper, după gust. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, aproximativ 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde până când este aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați vinul și fierbeți până când lichidul s-a redus la jumătate, aproximativ 2 minute. Se amestecă bulionul, fulgii de ardei roșu, scoicile și midiile. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Aduceți amestecul la foc mic. Acoperiți tigaia cu un capac bine fixat și gătiți până când toate crustaceele s-au deschis, aproximativ 5 până la 8 minute. Aruncați orice crustacee nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
CrustaceeCrustacee
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Folosind clești, scoateți crustaceele din tigaie și rezervați. Condimentează lichidul de gătit cu 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrustaceeCrustacee
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Se toarnă lichidul de gătit crustacee peste paste și se aruncă bine. Se condimentează cu sare și piper, după gust. Aranjați crustaceele rezervate deasupra pastelor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
CrustaceeCrustacee
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista