Linguine Fine cu dovlecei, busuioc și mărar
Linguine Fine cu dovlecei, busuioc și mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 516 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovlecei, mărar, linguine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tarte de dovlecei galbeni Fine pe o crustă pe bază de iaurt, Linguină De Mărar De Roșii Uscate La Soare, și Linguine cu cremă de busuioc-mazăre.
Instrucțiuni
Gatiti linguina fina intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la dente. Rezervați 1/4 cană din apa de gătit a pastelor, apoi scurgeți pastele.
Între timp, într-un robot de bucătărie, curățați mărarul cu busuiocul, usturoiul și 3 linguri de ulei de măsline. Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline.
Adăugați scallions și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Întindeți dovleceii deasupra scallionilor, acoperiți și gătiți până când dovleceii sunt al dente, aproximativ 6 minute.
Adăugați pastele în tigaie împreună cu apa de gătit rezervată pentru paste, condimentați cu sare și piper și aruncați.
Adăugați piureul de plante și Pecorino și aruncați bine.
Transferați într-un castron și serviți.