Linguine Fine cu dovlecei, busuioc și mărar

Linguine Fine cu dovlecei, busuioc și mărar
Linguine Fine cu dovlecei, busuioc și mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 516 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de dovlecei, mărar, linguine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tarte de dovlecei galbeni Fine pe o crustă pe bază de iaurt, Linguină De Mărar De Roșii Uscate La Soare, și Linguine cu cremă de busuioc-mazăre.

Instrucțiuni

1
Gatiti linguina fina intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana la dente. Rezervați 1/4 cană din apa de gătit a pastelor, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Între timp, într-un robot de bucătărie, curățați mărarul cu busuiocul, usturoiul și 3 linguri de ulei de măsline. Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați scallions și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4
Întindeți dovleceii deasupra scallionilor, acoperiți și gătiți până când dovleceii sunt al dente, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Adăugați pastele în tigaie împreună cu apa de gătit rezervată pentru paste, condimentați cu sare și piper și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați piureul de plante și Pecorino și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
7
Transferați într-un castron și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista