Linguine cu șuncă și brânză elvețiană
Linguine cu șuncă și brânză elvețiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână, șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Makeover Linguine cu șuncă și brânză elvețiană, Swiss Chard Linguine, și Linguine cu Pancettan și Chard elvețian.
Instrucțiuni
Gătiti linguine conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți. Între timp, într-un castron mare combinați șunca, supa, 2 căni de brânză, smântână, ceapă, piper verde și unt.
Adăugați pastele; aruncați pentru a acoperi.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 35 de minute. Descoperi; se presara cu restul de brânză.
Coaceți 15-20 de minute mai mult sau până când brânza este topită.