Linguine cu sos de scoici este un pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 772 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați paste linguini, ulei vegetal, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 32 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Linguine cu sos de scoici roșii, Linguine cu sos de scoici, și Linguine cu sos de scoici roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Combinați scoici cu suc, unt, ulei, usturoi tocat, pătrunjel, busuioc și piper într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii