Linguine cu sos de scoici

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Linguine cu sos de scoici. Această rețetă face 4 porții cu 687 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de linguină, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Linguine cu sos de scoici, Linguine cu sos de scoică roșie, și Linguine cu sos de scoică roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și gătiți pastele, urmând instrucțiunile pachetului, până când sunt al dente.
Între timp, încălziți 1/2 cană de ulei de măsline într-o cratiță cu față înaltă, așezată la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați vinul și lăsați-l să gătească ușor, aproximativ 1 minut.
Adăugați scoicile și sucul lor și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand bulionul spumeaza la un nivel de 1 pana la 2 inci.
Se ia de pe foc. Se amestecă pătrunjelul.
Scurgeți pastele și aruncați într-un castron de servire cu restul de 1 lingură de ulei de măsline. Distribuiți uniform între șase farfurii. Se acoperă cu porții egale de sos și se servește imediat.
Asocierea vinului: alb deschis și alb completvariații: același fel de mâncare poate fi preparat fără a scoate scoicile din scoici, ceea ce face o masă mai puțin formală, practică. Încălziți uleiul de măsline într-o oală suficient de mare pentru a ține scoicile într-un singur strat.
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați vinul și lăsați să fiarbă și îndulciți, aproximativ 2 minute.
Adăugați scoicile și pătrunjelul și acoperiți oala. Gatiti pana se deschid scoicile, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc și se pune lingura peste pastele fierte. Asigurați-vă că aruncați orice scoici nedeschise.
Retipărit cu permisiunea din cartea de bucate Tucci de Stanley Tucci cu Joan și Stan Tucci, și Gianni Scappin și Mimi Shanley Taft, cărțile galeriei din 2012 de la Circulatory