Linguine cu sos de scoici

Linguine cu sos de scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Linguine cu sos de scoici. Această rețetă face 4 porții cu 687 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de linguină, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Linguine cu sos de scoici, Linguine cu sos de scoică roșie, și Linguine cu sos de scoică roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată și gătiți pastele, urmând instrucțiunile pachetului, până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, încălziți 1/2 cană de ulei de măsline într-o cratiță cu față înaltă, așezată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați vinul și lăsați-l să gătească ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
5
Adăugați scoicile și sucul lor și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand bulionul spumeaza la un nivel de 1 pana la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
ScoiciScoici
SucSuc
6
Se ia de pe foc. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
7
Scurgeți pastele și aruncați într-un castron de servire cu restul de 1 lingură de ulei de măsline. Distribuiți uniform între șase farfurii. Se acoperă cu porții egale de sos și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Asocierea vinului: alb deschis și alb completvariații: același fel de mâncare poate fi preparat fără a scoate scoicile din scoici, ceea ce face o masă mai puțin formală, practică. Încălziți uleiul de măsline într-o oală suficient de mare pentru a ține scoicile într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Coji De PasteCoji De Paste
ScoiciScoici
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
10
Adăugați vinul și lăsați să fiarbă și îndulciți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
11
Adăugați scoicile și pătrunjelul și acoperiți oala. Gatiti pana se deschid scoicile, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se ia de pe foc și se pune lingura peste pastele fierte. Asigurați-vă că aruncați orice scoici nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
ScoiciScoici
13
Retipărit cu permisiunea din cartea de bucate Tucci de Stanley Tucci cu Joan și Stan Tucci, și Gianni Scappin și Mimi Shanley Taft, cărțile galeriei din 2012 de la Circulatory
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista