Linguine cu scoici și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 408 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână semințe de fenicul, scoici, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 56%. Încercați Linguine Cu Scoici Și Fenicul, Linguine și scoici cu fenicul, vin alb și pesmet de cimbru, și Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați paste și gătiți, amestecând ocazional, până aproape al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
Scurgeți, rezervând 1 cuppasta lichid de gătit.
4
Între timp, încălziți 3 linguri de ulei în altuloală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugațimaricel tocat și usturoi; gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, 2-3minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Usturoi
6
Adăugați vin, apoi scoici. Increaseheat la mare. Acoperiți și gătiți până când scoicile se deschid, 4-7 minute, în funcție de mărimea cojilor. Pe măsură ce scoicile se deschid, folosiți clești pentru a le transfera într-un castron mare (aruncați orice nu se deschide).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Bol
7
Adăugați 1/2 cană de paste rezervate lichid de gătitla sucurile de scoici în oală; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Addpasta la oală. Gatiti la foc mare, tossingconstant, pana cand pastele sunt al dente si au inmuiat o parte din sos, 2-3 minute.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați scoici cu orice suc din castron și 2 linguri fennelfronds; aruncați pentru a combina, adăugând mai multe paste lichide cu linguri dacă sunt uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Împărțiți între boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Stropiți cu ulei;garnisiți cu frunze de fenicul și polen de fenicul.