Linguine cu scoici și fenicul

Linguine cu scoici și fenicul
Linguine cu scoici și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 408 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână semințe de fenicul, scoici, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 56%. Încercați Linguine Cu Scoici Și Fenicul, Linguine și scoici cu fenicul, vin alb și pesmet de cimbru, și Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați paste și gătiți, amestecând ocazional, până aproape al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Scurgeți, rezervând 1 cuppasta lichid de gătit.
4
Între timp, încălziți 3 linguri de ulei în altuloală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugațimaricel tocat și usturoi; gatiti, amestecand des, pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, 2-3minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
6
Adăugați vin, apoi scoici. Increaseheat la mare. Acoperiți și gătiți până când scoicile se deschid, 4-7 minute, în funcție de mărimea cojilor. Pe măsură ce scoicile se deschid, folosiți clești pentru a le transfera într-un castron mare (aruncați orice nu se deschide).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
7
Adăugați 1/2 cană de paste rezervate lichid de gătitla sucurile de scoici în oală; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Addpasta la oală. Gatiti la foc mare, tossingconstant, pana cand pastele sunt al dente si au inmuiat o parte din sos, 2-3 minute.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați scoici cu orice suc din castron și 2 linguri fennelfronds; aruncați pentru a combina, adăugând mai multe paste lichide cu linguri dacă sunt uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Împărțiți între boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Stropiți cu ulei;garnisiți cu frunze de fenicul și polen de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Polen De FeniculPolen De Fenicul
FeniculFenicul
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Revista