Linguine cu scoici, roșii uscate la soare și nuci de pin
Linguine cu scoici, roșii uscate la soare și nuci de pin este un vegan felul principal. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 597 calorii, 13g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sare, fulgi de ardei roșu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Paste cu roșii uscate la soare și nuci de pin, Broccoli cu roșii uscate la soare și nuci de pin, și Paste cu Pesto de rucola, roșii uscate la soare și Rețetă de nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți nucile de pin la cuptor până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți linguina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat, până când este foarte fierbinte. Condimentează scoicile cu 1/8 linguriță de sare.
Puneți scoicile în tigaie și căutați până se rumenesc pe fund, 1 până la 2 minute. Întoarceți și căutați până se rumenesc pe cealaltă parte, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Scoateți scoicile și tăiați-le în sferturi.
În aceeași tigaie, încălziți restul de 5 linguri ulei la foc moderat.
Adăugați roșiile, usturoiul, 2 linguri de pătrunjel, fulgii de ardei roșu și 1/2 linguriță de sare. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut. Aruncați cu pastele, scoicile, nucile de pin și restul de 4 linguri de pătrunjel.
Reconstituirea roșiilor uscate la soare: puteți folosi roșiile uscate în locul celor ambalate în ulei. Pentru a reconstitui, puneți-le într-un castron cu apă clocotită pentru a acoperi bine.
Lăsați să stea cinci minute și apoi scurgeți.
Recomandarea vinului: mulți cred că tocai friulano este cel mai bun vin alb din nord-estul Italiei. Plin și suficient de bogat pentru a asocia scoicile, are, de asemenea, suficientă aciditate crocantă pentru a rezista roșiilor. Gustul de nuci al vinului îl face natural cu acest fel de mâncare.