Linguine cu scoici, roșii uscate la soare și nuci de pin

Linguine cu scoici, roșii uscate la soare și nuci de pin
Linguine cu scoici, roșii uscate la soare și nuci de pin este un vegan felul principal. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 597 calorii, 13g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sare, fulgi de ardei roșu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Paste cu roșii uscate la soare și nuci de pin, Broccoli cu roșii uscate la soare și nuci de pin, și Paste cu Pesto de rucola, roșii uscate la soare și Rețetă de nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Prăjiți nucile de pin la cuptor până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți linguina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc moderat, până când este foarte fierbinte. Condimentează scoicile cu 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Puneți scoicile în tigaie și căutați până se rumenesc pe fund, 1 până la 2 minute. Întoarceți și căutați până se rumenesc pe cealaltă parte, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți scoicile și tăiați-le în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8
În aceeași tigaie, încălziți restul de 5 linguri ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați roșiile, usturoiul, 2 linguri de pătrunjel, fulgii de ardei roșu și 1/2 linguriță de sare. Gatiti, amestecand, timp de 1 minut. Aruncați cu pastele, scoicile, nucile de pin și restul de 4 linguri de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Reconstituirea roșiilor uscate la soare: puteți folosi roșiile uscate în locul celor ambalate în ulei. Pentru a reconstitui, puneți-le într-un castron cu apă clocotită pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Lăsați să stea cinci minute și apoi scurgeți.
12
Recomandarea vinului: mulți cred că tocai friulano este cel mai bun vin alb din nord-estul Italiei. Plin și suficient de bogat pentru a asocia scoicile, are, de asemenea, suficientă aciditate crocantă pentru a rezista roșiilor. Gustul de nuci al vinului îl face natural cu acest fel de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista