Linguine cu sardine, fenicul și roșii

Linguine cu sardine, fenicul și roșii
Linguine cu sardine, fenicul și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 1062 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $2.34 pe portie. 222 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pesmet, sardine, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Fenicul-Linguină De Roșii, Paste Cu Fenicul, Sardine Și Nuci De Pin, și Sardine marinate cu fenicul, stafide și nuci de pin.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală foarte mare cu apă puternic sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Deschideți forma de sardină și scurgeți aproximativ o lingură de ulei într-o tigaie largă (cantitatea de ulei din cutie va varia în funcție de marcă, așa că adăugați ulei de măsline extravirgin suplimentar, dacă este necesar, pentru a alcătui o lingură). Încălziți uleiul la foc mediu-mic și adăugați usturoiul, gătind până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
SardineSardine
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tăiați feniculul și tăiați becul foarte subțire (o mandolină funcționează excelent aici).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
4
Adăugați în tigaie cu un strop de sare, ridicați focul la mediu și gătiți până când feniculul este moale și începe să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați fulgii de chile și lăsați-i să sfârâie un minut, doar până se parfumează, apoi adăugați roșiile cu sucul lor. Gatiti pana cand lichidul se reduce, apoi adaugati vermutul si lasati-l sa se reduca usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
VermutVermut
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6
Adăugați sardinele în tigaie cu amestecul de roșii și fenicul, despărțindu-se ușor, dar lăsând câteva bucăți. Cojiți lămâia și combinați o lingură de coajă cu pesmetul prăjit, apoi dați deoparte. Suc de lămâie și adăugați sucul în tigaie. Gustați și reglați sarea dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
SardineSardine
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați linguina în apa sărată clocotită, gătind-o până când este doar scurtă de al dente. Folosind clești, transferați linguina în sos pentru a termina de gătit, adăugând puțină apă de paste cu amidon și aruncând ușor pentru a combina. (Veți dori să lăsați acest lucru puțin umed, deoarece pesmetul va absorbi sosul și va usca puțin pastele după ce le-ați adăugat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Transferați pastele și sosul într-un castron mare de servire încălzit (sau boluri individuale pentru paste), adăugați un strop de ulei de măsline, presărați amestecul de pesmet prăjit-coajă de lămâie și garnisiți cu frunze mici de fenicul culese și coaja de lămâie rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate71
Revista