Linguine cu Radicchio
Linguine cu Radicchio ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 477 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți parmezan, usturoi, linguină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Linguine Cu Praz, Radicchio Și Pesto De Nuci, Salată de Radicchio și fenicul (Insalata di radicchio e finocchio), și Salată de Radicchio și rachetă (insalata Di Radicchio E Rughetta).
Instrucțiuni
Într - o tigaie acoperită de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți aproximativ 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați linguine, amestecați pentru a se separa și gătiți, neacoperit, până când abia se înmoaie să muște, aproximativ 9 minute.
Scurgeți, rezervând aproximativ 1 cană de apă de gătit. Clătiți și uscați tigaia.
Între timp, tăiați bazele capetelor radicchio; clătiți și scurgeți frunzele.
Tăiați frunzele în benzi late de 1/4 inch.
Puneți tigaia la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ulei de măsline, ceapă și usturoi. Se amestecă des până când ceapa începe să se rumenească, 4 până la 5 minute.
Adăugați radicchio și oțet; se amestecă până când radicchio este moale, 1 până la 2 minute.
Adăugați smântână, linguină și suficientă apă de gătit rezervată pentru a se umezi după dorință. Se amestecă până când pastele sunt fierbinți, 2 până la 3 minute.
Adăugați brânză și sare și piper după gust; se amestecă ușor.
Transferați linguina într-un bol sau farfurii de servire.
Se presara cu patrunjel. Oferiți mai multă brânză pentru a adăuga după gust.