Linguine cu pui și legume sotate
Linguine cu pui și legume sote necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 492 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,71 USD pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ulei vegetal, varză, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Tigaie de pui sotat cu legume și ierburi, Saut ciuperci de stridii cu Linguine, și Linguine cu sos de Scallion și creveți sote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Se amestecă în usturoi. Gatiti si amestecati pana devin aurii.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Așezați linguina în oală și gătiți 8 până la 10 minute, până când sunt al dente.
Scurgeți și transferați într-un castron mare. Puneți deoparte 1 lingură de ulei de usturoi și aruncați restul cu paste pentru a acoperi. Condimentează pastele cu sare.
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Scufundați broccoli, varză, morcovi, conopidă și ceapă verde în apă timp de aproximativ 30 de secunde.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul de usturoi rezervat în tigaie la foc mediu.
Se amestecă în pui și 2 linguri sos de soia. Gatiti pana cand sucurile de pui se limpezesc.
Se amestecă legumele și sosul de soia rămas. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă cu linguine și se ornează cu coriandru și var pentru a servi.