Linguine cu pui și legume sotate

Linguine cu pui și legume sotate
Linguine cu pui și legume sote necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 492 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,71 USD pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ulei vegetal, varză, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Tigaie de pui sotat cu legume și ierburi, Saut ciuperci de stridii cu Linguine, și Linguine cu sos de Scallion și creveți sote pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă în usturoi. Gatiti si amestecati pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Așezați linguina în oală și gătiți 8 până la 10 minute, până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scurgeți și transferați într-un castron mare. Puneți deoparte 1 lingură de ulei de usturoi și aruncați restul cu paste pentru a acoperi. Condimentează pastele cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
PastePaste
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Scufundați broccoli, varză, morcovi, conopidă și ceapă verde în apă timp de aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
ConopidăConopidă
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
VarzăVarză
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Se scurge și se lasă deoparte.
9
Încălziți uleiul de usturoi rezervat în tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se amestecă în pui și 2 linguri sos de soia. Gatiti pana cand sucurile de pui se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
11
Se amestecă legumele și sosul de soia rămas. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă cu linguine și se ornează cu coriandru și var pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Sos De SoiaSos De Soia
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
VarVar
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista