Linguine cu Gremolada
Linguine cu Gremolada ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă vegană servește 4 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 668 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de coajă de lămâie, coajă de portocală, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Păstrăv Gremolada, Linguine alle Noci (Linguine cu sos de nuci), și Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați împreună lămâia rasă și coaja de portocală, usturoiul, pătrunjelul, sucul de lămâie, sarea, piperul și uleiul de măsline.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți linguina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Se scurge și se aruncă cu sosul.
Variații: Linguine cu Gremolada și Crab: aruncați 1/2 kilogram de carne de crab, culeasă fără orice coajă, cu linguine și gremolada.
Adăugați 1/2 kilogram de creveți medii nefierți curățați în paste în ultimul 1 minut de timp de gătit.
Linguine cu Gremolada și scoici: condimentați 1/2 kilogram de scoici de mare cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei de gătit într-o tigaie mare, antiaderentă, la foc moderat și gătiți scoicile timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Acoperiți pastele cu scoici.
Recomandarea vinului: aciditatea din acest fel de mâncare se va împerechea bine cu un vin alb ușor și simplu. Printre numeroasele alegeri bune se numără vinho verde din Portugalia și fendant din Elveția.