Linguine cu fructe de mare și roșii uscate la soare
Rețeta de Linguine cu fructe de mare și roșii uscate la soare poate fi preparată în aproximativ 45 de minute . Această rețetă pescatariană are 8 porții și costă 3,43 USD per porție . O porție conține 452 de calorii , 27 g de proteine și 16 g de grăsimi . Este un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână scoici, roșii uscate la soare, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. 96 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este oferită de Allrecipes. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 64% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Linguine cu scoici - Linguine alle Vongole , Linguine cu creveți, roșii proaspete și spanac și Linguine cu trufe, roșii și pancetta .
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8-10 minute sau până sunt al dente; scurgeți-le.
Într-o tigaie mare adăugați uleiul de măsline și untul.
Încălziți până când untul se topește.
Adăugați usturoiul și sotați-l până se înmoaie.
Adăugați scoicile și creveții. Gătiți până când creveții devin roz, aproximativ 10 minute.
Adăugați sucul de scoici, sarea și piperul. Gătiți încă 3 minute.
La pastele fierte adăugați roșiile, pătrunjelul și coaja de lămâie, amestecați.
Turnați amestecul de fructe de mare peste linguini și serviți imediat.