Linguine cu cârnați și Kale
Linguine cu cârnați și Kale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 519 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Linguine cu cârnați și Kale, Linguine cu cârnați italieni de pui, roșii și supă de varză, și Linguine cu scoici, cârnați de busuioc de pui, roșii și Kale.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați linguine și amestecați ocazional până când abia se înmoaie pentru a mușca, 8 până la 11 minute.
Între timp, clătiți varza; tăiați și aruncați tulpinile dure.
Tăiați frunzele transversal în benzi late de 1/4 inch. Clătiți, tulpina și semințele de ardei gras; tăiați longitudinal în bucăți de 1/4 inch lățime de 2 inci lungime. Curățați și tăiați subțire ceapa. Se curăță usturoiul și se toacă. Feliați cârnații în diagonală cu grosimea de 1/4 inch.
Într - o tigaie antiaderentă de 12 inci sau o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, amestecați cârnații în ulei de măsline până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute.
Adăugați ardei gras, ceapă, usturoi și fulgi de chili; se amestecă până când ceapa începe să se rumenească, 2 până la 3 minute.
Adăugați kale și amestecați până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Adăugați bulion și amestecați până la fierbere.
Scurgeți pastele și reveniți la tigaie.
Adăugați amestec de cârnați, brânză și sare și piper după gust. (Dacă pastele s-au răcit, amestecați la foc mediu până când sunt fierbinți.)
Se toarnă într-un vas larg de servire sau se distribuie uniform între farfurii.
Variație: înlocuiți bucăți de coapse de pui dezosate, jupuite pentru cârnați și verdeață de muștar, bietă elvețiană sau spanac pentru varză.