Linguine cu creveți piperați
Linguine cu creveți piperați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 370 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți piper, lămâie, linguină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Linguine cu creveți piperați, Linguine cu creveți piperați, și Linguine de creveți într-un sos de roșii și Feta (alias creveți Saganaki Linguine) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 linguriță sare kosher, 1 1/2 lingurițe piper negru proaspăt măcinat și creveți, aruncând pentru a acoperi creveții.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați creveți; saut 4 minute sau până când creveții sunt gata. Radeți coaja de lămâie pentru a măsura 1/2 linguriță; suc de lămâie pentru a măsura 2 linguri.
Combinați coaja și sucul într-o cratiță mică la foc mediu; adăugați 1 1/2 lingurițe de cimbru. Se aduce la fierbere; se adaugă unt, amestecând continuu cu un tel până se topește untul. Aduceți 6 litri de apă la fierbere; se amestecă 1 lingură de sare kosher.
Adăugați paste; gatiti 10 minute sau pana al dente.
Scurgeți, rezervând 2 linguri de apă pentru paste.
Adăugați creveți, amestec de unt, apă rezervată pentru paste și 1/4 linguriță sare kosher în paste, aruncând pentru a acoperi.
Se presară cu restul de 1/2 linguriță de cimbru.