Linguine cu Caper și sos de măsline verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 384 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,8 USD pe porție. Un amestec de măsline, pătrunjel cu frunze plate, sos marinara și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Linguine Cu Caper Și Sos De Măsline Verzi, Linguine cu sos de măsline verde și pesmet Zesty, și Linguine cu sos de măsline verde și pesmet Zesty.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline, usturoiul și ardeiul roșu zdrobit într-o cratiță mare la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ulei De Măsline
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați sosul marinara, măslinele, caperele, pătrunjelul și coaja de lămâie. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de aproximativ 15 minute. Între timp, gătiți linguina conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Marinara
Coaja De Lămâie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Pătrunjel
Capere
Măsline
3
Scurgeți și adăugați linguina în sos, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sos
4
Transferați într-un vas mare de servire și serviți în stil familial.Bacsis: caperele și măslinele sunt adesea ambalate în saramură, ceea ce poate face un fel de mâncare foarte sărat. Dacă vă urmăriți aportul de sare, clătiți-le înainte de a găti.