Linguine cu bulion de plante și scoici

Linguine cu bulion de plante și scoici
Linguina cu bulion de plante și scoici este o pescatarian felul principal. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 615 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, oregano, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Linguine Cu Scoici În Bulion De Piper, Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole), și Linguine Con Le Vongole / Linguine Cu Scoici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu ulei de măsline într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați usturoiul și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați roșiile și gătiți până când începeți să se înmoaie, amestecând des, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
5
Adăugați vin alb și 1 cană de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 20 de minute pentru a amesteca aromele. Faceți înainte: bulionul poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, apoi se acoperă și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
BulionBulion
ApăApă
6
Aduceți bulionul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
7
Adăugați scoici, acoperiți și gătiți până când scoicile se deschid, 3 până la 5 minute (aruncați orice scoici care nu se deschid).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
8
Transferați scoici într-un castron mare; cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Se amestecă busuiocul, pătrunjelul, oregano și ardeiul roșu zdrobit în bulion în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
BusuiocBusuioc
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați linguine. Se fierbe până când pastele sunt aproape fragede, dar încă foarte ferme de mușcat, amestecând des și adăugând apă cu linguri dacă sunt prea uscate. Întoarceți scoicile cu orice sucuri acumulate în oală. Acoperiți și fierbeți până când scoicile sunt încălzite și pastele sunt fragede, dar încă ferme de mușcat, cu aproximativ 3 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
ScoiciScoici
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Transferați amestecul de linguine și scoici într-un platou mare de mică adâncime și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista