Linguine Carbonara

Linguine Carbonara
Linguine Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 655 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper proaspăt măcinat, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Linguine Carbonara, Linguine Carbonara, și Linguine Carbonara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică din oțel inoxidabil, încălziți uleiul și untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc, dar nu crocante, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați usturoiul, vinul și piperul. Se fierbe până când vinul se reduce la 2 linguri, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
VinVin
4
Se ia de pe foc. Într-un castron mare, amestecați ouăle, brânza și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți linguina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scurgeți pastele, adăugați-le în amestecul de ouă și brânză și aruncați rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
OuăOuă
7
Se toarnă amestecul de slănină peste linguină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Adăugați pătrunjelul și aruncați doar până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
9
Serviți imediat cu parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
10
Variație: Linguine Carbonara clasică: Această carbonara ar fi la fel de delicioasă (și mai autentică) folosind aceeași cantitate de pancetta în locul slăninei.De asemenea, puteți înlocui vinul alb cu roșu, dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Recomandarea vinului: un vin alb necomplicat, destul de acid și non-stejar va tăia bogăția slăninei, ouălor și brânzei din acest fel de mâncare. Fie un vernaccia, fie un pinot bianco din Italia se potrivește facturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
OuăOuă
VinVin

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista