Linguine Carbonara
Linguine Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 655 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper proaspăt măcinat, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Linguine Carbonara, Linguine Carbonara, și Linguine Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică din oțel inoxidabil, încălziți uleiul și untul la foc moderat.
Adăugați slănina și gătiți până se rumenesc, dar nu crocante, aproximativ 4 minute.
Adăugați usturoiul, vinul și piperul. Se fierbe până când vinul se reduce la 2 linguri, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc. Într-un castron mare, amestecați ouăle, brânza și sarea.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți linguina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Scurgeți pastele, adăugați-le în amestecul de ouă și brânză și aruncați rapid.
Se toarnă amestecul de slănină peste linguină.
Adăugați pătrunjelul și aruncați doar până se amestecă.
Serviți imediat cu parmezan suplimentar.
Variație: Linguine Carbonara clasică: Această carbonara ar fi la fel de delicioasă (și mai autentică) folosind aceeași cantitate de pancetta în locul slăninei.De asemenea, puteți înlocui vinul alb cu roșu, dacă preferați.
Recomandarea vinului: un vin alb necomplicat, destul de acid și non-stejar va tăia bogăția slăninei, ouălor și brânzei din acest fel de mâncare. Fie un vernaccia, fie un pinot bianco din Italia se potrivește facturii.