Linguine & Sos De Ciuperci De Stridii

Linguine & Sos De Ciuperci De Stridii
Sosul de ciuperci Linguine & Oyster ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 704 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rucola, ulei de măsline extravirgin, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Se Amestecă Prăji Maitake Ciuperci & Carne De Vită Cu Sos De Stridii, Linguine cu sos de ciuperci mătăsos, și Somon fript cu Bacon cu sos de ciuperci-stridii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare și adăugați 2 linguri de sare.Între timp, într-o tigaie saut saut, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoiul și saut-ul până se rumenesc ușor, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se ia de pe foc și se adaugă vermutul roșu dulce. Înlocuiți tigaia pe arzător, adăugați ciupercile de stridii și untul și aduceți la fierbere. Se fierbe până se reduce la jumătate. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
VermutVermut
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc și se menține cald.Aruncați pastele în apa clocotită și gătiți până la al dente, conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Scurgere.
6
Adăugați pastele fierbinți în ciuperci și amestecați ușor la foc mediu timp de 1 minut pentru a acoperi tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Adăugați rucola și aruncați timp de 30 de secunde sau până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
8
Se transferă într-un vas de servire încălzit, se presară cu brânză și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista