Linguine & Sos De Ciuperci De Stridii

Linguine & Sos De Ciuperci De Stridii
Sosul de ciuperci Linguine & Oyster ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 704 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rucola, ulei de măsline extravirgin, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Se Amestecă Prăji Maitake Ciuperci & Carne De Vită Cu Sos De Stridii, Linguine cu sos de ciuperci mătăsos, și Somon fript cu Bacon cu sos de ciuperci-stridii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare și adăugați 2 linguri de sare.Între timp, într-o tigaie saut saut, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul și saut-ul până se rumenesc ușor, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Se ia de pe foc și se adaugă vermutul roșu dulce. Înlocuiți tigaia pe arzător, adăugați ciupercile de stridii și untul și aduceți la fierbere. Se fierbe până se reduce la jumătate. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
VermutVermut
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc și se menține cald.Aruncați pastele în apa clocotită și gătiți până la al dente, conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Scurgere.
6
Adăugați pastele fierbinți în ciuperci și amestecați ușor la foc mediu timp de 1 minut pentru a acoperi tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Adăugați rucola și aruncați timp de 30 de secunde sau până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
8
Se transferă într-un vas de servire încălzit, se presară cu brânză și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista