Linguine & Sos De Ciuperci De Stridii

Sosul de ciuperci Linguine & Oyster ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 704 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de rucola, ulei de măsline extravirgin, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Se Amestecă Prăji Maitake Ciuperci & Carne De Vită Cu Sos De Stridii, Linguine cu sos de ciuperci mătăsos, și Somon fript cu Bacon cu sos de ciuperci-stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare și adăugați 2 linguri de sare.Între timp, într-o tigaie saut saut, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până aproape de fumat.
Adăugați usturoiul și saut-ul până se rumenesc ușor, 6 până la 7 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă vermutul roșu dulce. Înlocuiți tigaia pe arzător, adăugați ciupercile de stridii și untul și aduceți la fierbere. Se fierbe până se reduce la jumătate. Se condimentează cu sare și piper.
Se ia de pe foc și se menține cald.Aruncați pastele în apa clocotită și gătiți până la al dente, conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați pastele fierbinți în ciuperci și amestecați ușor la foc mediu timp de 1 minut pentru a acoperi tăiței.
Adăugați rucola și aruncați timp de 30 de secunde sau până se ofilesc.
Se transferă într-un vas de servire încălzit, se presară cu brânză și se servește imediat.