Linguine alle Noci (Linguine cu sos de nuci)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Linguine alle Noci (Linguine cu sos de nucă). Această rețetă servește 4. O porție conține 845 calorii, 26g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nuci, pătrunjel, linguină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Linguine alle Vongole, Linguine alle Vongole, și Linguine alle Vongole.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare kosher.
Într-o tigaie de 14 până la 16 inci, încălziți uleiul la foc mediu până la fumat.
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute.
Adăugați jumătate din pesmet, nucile și fulgii de piper și gătiți până se prăjesc ușor, 3 până la 4 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Aruncați pastele în apa clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până la 1 minut scurt de al dente. Chiar înainte de a scurge pastele, adăugați 1/4 cană din apa de gătit a pastelor în tigaie cu amestecul de nuci.
Scurgeți pastele într-un colizor și turnați pastele în tigaie cu amestecul de nuci.
Așezați tigaia la foc mediu și continuați să gătiți pastele cu amestecul de nuci până când pastele sunt ușor îmbrăcate cu condimentul, aproximativ 1 minut.
Se adaugă pătrunjelul și brânza rasă, se amestecă, se toarnă într-un bol încălzit, se presară cu pesmetul rămas și se servește imediat.