Lingonberry-fulgi de ovăz este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, coajă de portocală, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Lingonberry-fulgi de ovăz, Fulgi De Ovăz-Cheesecake-Afine Baruri, și Batoane De Afine Cu Fulgi De Ovăz Cu Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti crusta, cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin scorțișoară) într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Stropiți untul și sucul peste amestecul de făină, amestecând până la umezire (amestecul va fi sfărâmicios). Rezervați 1/2 cană amestec de ovăz. Apăsați amestecul de ovăz rămas în fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Pentru a pregăti umplutura, combinați afine, smântână, zahăr granulat și ingredientele rămase într-un castron mediu, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Afine
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Întindeți amestecul de afine peste crusta pregătită; presărați uniform amestecul de ovăz rezervat peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți la 325 timp de 40 de minute sau până când marginile sunt aurii. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
8
Bare de cireșe-fulgi de ovăz: înlocuiți cireșele uscate cu afine uscate și coaja de lămâie cu coaja de portocală în umplutură.
Batoane de arțar-curmale-fulgi de ovăz: înlocuiți curmalele tocate cu afine uscate. Omiteți zahărul granulat din umplutură și adăugați 2 linguri de sirop de arțar și 2 linguri de zahăr brun.