Lingonberry-Fulgi De Ovăz

Lingonberry-Fulgi De Ovăz
Lingonberry-fulgi de ovăz este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, coajă de portocală, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Lingonberry-fulgi de ovăz, Fulgi De Ovăz-Cheesecake-Afine Baruri, și Batoane De Afine Cu Fulgi De Ovăz Cu Nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti crusta, cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin scorțișoară) într-un castron mediu, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Stropiți untul și sucul peste amestecul de făină, amestecând până la umezire (amestecul va fi sfărâmicios). Rezervați 1/2 cană amestec de ovăz. Apăsați amestecul de ovăz rămas în fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Pentru a pregăti umplutura, combinați afine, smântână, zahăr granulat și ingredientele rămase într-un castron mediu, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
AfineAfine
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți amestecul de afine peste crusta pregătită; presărați uniform amestecul de ovăz rezervat peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți la 325 timp de 40 de minute sau până când marginile sunt aurii. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Bare de cireșe-fulgi de ovăz: înlocuiți cireșele uscate cu afine uscate și coaja de lămâie cu coaja de portocală în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Cireșe UscateCireșe Uscate
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
CireșeCireșe
9
Calorii 135 (31% din grăsimi); grăsimi 6G (sat 6G, mono 8G, poli 2G); proteine 7G; CARB 5G; fibre 3G; CHOL 13mg; fier 7MG; sodiu 68MG; CALC 27mg
10
Batoane de arțar-curmale-fulgi de ovăz: înlocuiți curmalele tocate cu afine uscate. Omiteți zahărul granulat din umplutură și adăugați 2 linguri de sirop de arțar și 2 linguri de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
DateDate
11
Calorii 124 (33% din grăsimi); grăsimi 6G (sat 6G, mono 8G, poli 2G); proteine 7G; CARB 8g; fibre 1g; CHOL 13mg; fier 7MG; sodiu 68MG; CALC 26mg
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista