Limoncello-Șerbet De Zmeură Cu Țepi
Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 10 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 79 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, lămâi meyer, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Șerbet Limoncello, Vin Spumant-Șerbet De Căpșuni Cu Lămâie Cu Țepi, și Float De Zmeură Limoncello pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți apă, zest, cimbru și zahăr în cratiță mică și aduceți la fierbere.
Se lasă să fiarbă un minut, apoi se ia de pe foc.
Se toarnă sucul de lămâie proaspăt stors printr-o sită pentru a îndepărta semințele/pulpa.
Adăugați 1/3 cană de limoncello în suc.
Combinați coaja și amestecul de zahăr răcit cu amestecul de suc/limoncello.Se amestecă pentru a se amesteca și se răcește amestecul în baie de gheață timp de 3 ore.
Se toarnă amestecul în aparatul de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului.*Între timp, se amestecă aproximativ 1 cană de zmeură cu furculița până se înmoaie.
Se adaugă 1 lingură de zahăr și se amestecă bine, apoi se lasă deoparte.Scoateți lămâile stoarse îndepărtând interiorul cu un cuțit.
Tăiați o felie mică de pe fundul fiecărei lămâi, astfel încât să se ridice. Cupele de lămâie vor fi folosite pentru a servi sorbet. Dacă intenționați să aveți 10 porții, utilizați 5 lămâi.Odată ce sorbetul este gata, lingurați 1 lingură de zmeură pur aproxume urmată de 2 linguri de sorbet de lămâie până când cupele de lămâie scobite sunt pline. Stratul superior ar trebui să fie tot lămâie.
Garnisiți cu o zmeură deasupra. Reveniți la congelator cel puțin două ore.*Dacă nu aveți un aparat de înghețată, congelați amestecul de limoncello într-un recipient timp de 3 ore. După 3 ore, scoateți amestecul și rupeți-l cu o furculiță.
Se pune din nou în congelator pentru încă 3 ore, apoi se scoate din congelator și se pulsează amestecul într-un blender de câteva ori (lucrați rapid, astfel încât amestecul să nu revină la formă lichidă). Reveniți la congelator încă o dată până când sorbetul se întărește (aproximativ 3 ore, în funcție de cât de rece este congelatorul și de dimensiunea/adâncimea recipientului). Rețineți că sorbetul este, în general, mult mai moale decât înghețata, iar limoncello nu va permite sorbetului să se întărească complet. Mai multă dragoste limoncello pe Food Republic:un Limoncello de iubit
Cum Se Face Limoncello De Casă
Mănâncă Ca Un Roman Bogat