Limoncello-Șerbet De Zmeură Cu Țepi

Limoncello-Șerbet De Zmeură Cu Țepi
Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 10 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 79 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, lămâi meyer, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Șerbet Limoncello, Vin Spumant-Șerbet De Căpșuni Cu Lămâie Cu Țepi, și Float De Zmeură Limoncello pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți apă, zest, cimbru și zahăr în cratiță mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
CimbruCimbru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se lasă să fiarbă un minut, apoi se ia de pe foc. 
3
Se toarnă sucul de lămâie proaspăt stors printr-o sită pentru a îndepărta semințele/pulpa. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
4
Adăugați 1/3 cană de limoncello în suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimoncelloLimoncello
SucSuc
5
Combinați coaja și amestecul de zahăr răcit cu amestecul de suc/limoncello.Se amestecă pentru a se amesteca și se răcește amestecul în baie de gheață timp de 3 ore. 
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimoncelloLimoncello
SucSuc
ZahărZahăr
GheațăGheață
6
Se toarnă amestecul în aparatul de înghețată și se congelează conform instrucțiunilor producătorului.*Între timp, se amestecă aproximativ 1 cană de zmeură cu furculița până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
7
Se adaugă 1 lingură de zahăr și se amestecă bine, apoi se lasă deoparte.Scoateți lămâile stoarse îndepărtând interiorul cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Tăiați o felie mică de pe fundul fiecărei lămâi, astfel încât să se ridice. Cupele de lămâie vor fi folosite pentru a servi sorbet. Dacă intenționați să aveți 10 porții, utilizați 5 lămâi.Odată ce sorbetul este gata, lingurați 1 lingură de zmeură pur aproxume urmată de 2 linguri de sorbet de lămâie până când cupele de lămâie scobite sunt pline. Stratul superior ar trebui să fie tot lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet De LămâieSorbet De Lămâie
ZmeurăZmeură
LămâieLămâie
SorbetSorbet
9
Garnisiți cu o zmeură deasupra. Reveniți la congelator cel puțin două ore.*Dacă nu aveți un aparat de înghețată, congelați amestecul de limoncello într-un recipient timp de 3 ore. După 3 ore, scoateți amestecul și rupeți-l cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimoncelloLimoncello
înghețatăînghețată
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
10
Se pune din nou în congelator pentru încă 3 ore, apoi se scoate din congelator și se pulsează amestecul într-un blender de câteva ori (lucrați rapid, astfel încât amestecul să nu revină la formă lichidă). Reveniți la congelator încă o dată până când sorbetul se întărește (aproximativ 3 ore, în funcție de cât de rece este congelatorul și de dimensiunea/adâncimea recipientului). Rețineți că sorbetul este, în general, mult mai moale decât înghețata, iar limoncello nu va permite sorbetului să se întărească complet. Mai multă dragoste limoncello pe Food Republic:un Limoncello de iubit
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimoncelloLimoncello
înghețatăînghețată
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Cum Se Face Limoncello De Casă
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimoncelloLimoncello
12
Mănâncă Ca Un Roman Bogat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista