Limoncello Gelato
Limoncello Gelato ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 661 calorii, 8g de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zară, suc de lămâie, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Limoncello Pound Cake cu umplutură de coajă de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello, Ce aromă de gelato ești? Gelato de nucă de cocos și nucă, și Șerbet Limoncello.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente într-o cratiță mare.Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole.Gatiti la foc mediu-mare pana cand se formeaza bule la margini, amestecand ocazional.
Îndepărtațide la căldură, acoperiți și lăsați să se absoarbă 15 minute.
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și sucul de lămâieîn castron mare până se îngroașă și se omogenizează. Încetse amestecă amestecul de cremă caldă în amestecul de gălbenuș.Întoarceți crema în aceeași cratiță. Se amestecă la foc mediu până când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura și termometrul înregistrează 180 km F,aproximativ 6 minute; nu fierbe.
Se toarnă cremăîn castron mediu. Se amestecă 1/4 cană limoncello.Răciți crema până la rece, amestecând ocazional, cel puțin 4 ore. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Procesați cremă în producătorul de înghețatăconform instrucțiunilor.
Transferați lacontainer; acoperiți și înghețați până la 2 zile.S Coop gelato în pahare.
Stropiți culimoncello suplimentar și serviți.* O cremă de brânză italiană; vândut la multesupermarketuri și la piețele italiene.