Limonadă Portocalie De Sânge

Limonadă Portocalie De Sânge
Limonada portocalie de sânge necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 244 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 26 de fani. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această băutură. Dacă aveți portocale de sânge, gheață, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Limonadă Portocalie De Sânge, Limonadă Portocalie De Sânge, și Limonadă de iarnă: portocaliu de sânge de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, încălziți zahărul și apa timp de aproximativ 5 minute până când tot zahărul este dizolvat și devine o consistență de sirop. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Umpleți un ulcior cu gheață și turnați sucurile, siropul simplu și sifonul club. Feliați lămâia și portocala de sânge în runde și așezați-le în ulcior. Se amestecă și se toarnă în pahar cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
Elixir GElixir G
Apă SpumantăApă Spumantă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Se ornează cu mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista