Limonadă De Piersici-Cimbru
Limonada de piersici-cimbru este o fără gluten și vegan băutură. O porție conține 438 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de la 10 la 12 lămâi, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 45 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Galete De Piersici Și Afine De Piersici Cu Zahăr De Cimbru De Lămâie, Limonadă Cu Cimbru De Căpșuni, și Limonadă De Cimbru De Țară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați piersicile, sucul de lămâie, zahărul și sarea într-un blender. Se amestecă la viteză mare până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Între timp, așezați cimbru în fundul ulciorului și amestecați ușor cu lingura de lemn. Se strecoară piureul de piersici printr-o strecurătoare cu plasă fină în ulcior. Aruncați solidele.
Adăugați apă rece și amestecați pentru a combina.
Se servește în pahare umplute cu gheață garnisite cu felii de piersică și frunze de cimbru.