Limonadă De Modă Veche

Limonadă De Modă Veche
Nevoie de o băutură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Limonada de modă veche ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 110 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 49 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de cub de gheață, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Limonadă De Casă De Modă Veche, Limonadă Proaspătă De Modă Veche, și Cocktail de limonadă și tequila pentru Ziua Națională a limonadei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apa, sucul de lămâie și zahărul în ulcior mare până se dizolvă zahărul. Se dă la frigider aproximativ 3 ore sau până se răcește, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Serviți limonada peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimonadăLimonadă
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3
Încingeți fiecare porție cu o felie de lămâie și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista