Limonadă de lavandă cu Hibiscus

Limonada de lavandă cu Hibiscus ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 133 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Un amestec de flori de lavandă, petale de hibiscus, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 19 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 14%. Încercați Scobit: zmeură, Hibiscus, lavandă și Sorbet de trandafir, Hibiscus de căpșuni-limonadă de ceai, și Limonadă De Hibiscus Cu Boabe Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 3 căni de apă și suc de lămâie într-un ulcior mare. La frigider până la răcire.
Aduceți restul de 3 căni de apă, zahăr, lavandă și petale de hibiscus la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți timp de 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se strecoară lavanda și hibiscusul din lichid și se toarnă în ulcior cu apă de lămâie. La frigider până la rece.