Limonada cu ceai de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 137 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână pungi de ceai, ghimbir, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Limonadă De Ghimbir, Limonadă De Ghimbir, și Limonadă De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați pungile de ceai. Se amestecă și se lasă amestecul să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți pungile de ceai și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
4
Adăugați siropul simplu de ghimbir, sucul de lămâie și apa spumantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
Elixir G
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Puneți gheața într-un ulcior mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
6
Se toarnă amestecul de limonadă peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Limonadă
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
7
Garnisiți cu felii de lămâie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8
Într-o cratiță mică, la foc mediu, combinați zahărul, apa și ghimbirul. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească, aproximativ 20 de minute. Tulpina înainte de utilizare.