Lime-Menta Shortbread
Lime-menta Shortbread este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 104 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr pudră, coajă de tei, extract de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Cupcakes cu ulei de măsline de ghimbir cristalizat cu cremă de unt de tei, busuioc Opal, mentă și coajă de tei, Pâine Subțire De Mentă, și Biscuiți Cu Pâine Scurtă Cu Mentă De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină și mentă în amestecul de unt; se amestecă doar până se combină. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați ușor de 5 ori.
Bateți aluatul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Tăiați aluatul în 12 pene, tăind, dar nu prin aluat. Crimpați marginile aluatului cu o furculiță.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până devin aurii.
Se presară cu 2 lingurițe de zahăr pudră.