Lickin ' Bun Iepure
Lickin ' bun iepure ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $ 3.85 pe portie. O porție conține 439 calorii, 52G de proteine, și 20g de grăsime. 31 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de smântână, apă, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Încercați Degetul-Lickin ' - Bun Creveți, Degetul Lickin bun sos BBQ, și Degetul Lickin ' Bun Pui Marinata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați iepurele într-un vas de sticlă sau vas de copt. Se acoperă cu apă, oțet și ceapă și se condimentează cu sare, piper, tarhon și cuișoare.
Lăsați să stea 24 de ore sau cel puțin peste noapte.
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mediu-mare.
Adăugați bucăți de iepure și rumeniți-le pe toate părțile. Reduceți căldura la mediu și turnați suficientă marinată pentru a acoperi fundul tigaiei.
Adăugați mai multă marinadă după cum este necesar. Acoperiți tigaia și fierbeți timp de 20 până la 25 de minute sau până când carnea este fragedă și sucurile se limpezesc.
Scoateți carnea într-un platou adânc și amestecați smântâna în sucurile din tigaie. Gatiti la foc mare, amestecand constant pana cand sosul este gros si neted.
Se toarnă peste carne și se servește imediat.