Lichior Crema De Zahar Ars
Lichior Crema de zahar ars este un fără gluten și vegetarian băutură. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 590 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frișcă, zahăr brun auriu, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Lichior Crema De Zahar Ars, Lichior Crema De Zahar Ars, și Slabanoage Lichior De Oua Creme Brulee.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați vasul de copt ceramic de mică adâncime de 11x8 inci (capacitate de 8 căni) în tigaia de prăjire.
Se amestecă smântână și 2/3 cană zahăr în cratiță medie. Se aduce la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul.
Bateti galbenusurile intr-un bol mediu. Treceți treptat în amestecul de cremă fierbinte, apoi rom, brandy, nucșoară și sare.
Transferați în vasul de copt.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților vasului. Transferați cu grijă tigaia în cuptor.
Coaceți până când crema este așezată în jurul marginilor, dar centrul încă se agită ușor când vasul este agitat ușor, aproximativ 40 de minute.
Scoateți vasul ceramic din apă. Chill cremă pe raft până la rece, cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la rece.)
Preîncălziți broilerul. Apăsați zahărul brun prin strecurătoare peste cremă pentru a acoperi complet și uniform. Urmărind cu atenție, fierbeți crema la 4 până la 6 inci de la sursa de căldură până când zahărul bulează și se caramelizează, aproximativ 2 minute. Răciți crema până când toppingul se întărește, cel puțin 1 oră și până la 3 ore.