Libby ' s pâine de merișor cu dovleac
Libby ' s pâine de dovleac de dovleac de dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 364 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. 141 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, afine, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pâinea de dovleac a lui Libby, Placinta de dovleac a lui Libby, și LIBBY ' s celebră plăcintă cu dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi de pâine de 9 x 5 inci.
Combinați făina, condimentele de plăcintă cu dovleac, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Combinați zahărul, dovleacul, ouăle, uleiul vegetal și sucul de portocale într-un castron mare de mixer; bate până se amestecă.
Adăugați amestecul de dovleac în amestecul de făină; se amestecă doar până se umezește. Îndoiți în afine. Puneți aluatul în tigăi de pâine pregătite.
Coaceți timp de 60 până la 65 de minute sau până când pick-ul de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 10 minute; scoateți la rafturi de sârmă pentru a se răci complet.