Lia ' s Butter Toffee

Lia ' s Butter Toffee
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d 'oeuvre, așa că încercați Lia' s Butter Toffee. Această rețetă face 18 porții cu 620 calorii, 6g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, extract de vanillan, zahăr granulat în greutate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Caramel Cu Unt De Nuci De Macadamia, Butter Toffee Popcorn, și Plăcintă Cu Înghețată Cu Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
* Echipament Necesar: Termometru Pentru Bomboane*
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
2
Combinați untul, zahărul, apa și sarea într-o cratiță. Se aduce la fierbere, amestecând continuu.Gatiti la foc moderat, amestecand usor, pana cand termometrul candy Inregistreaza 298 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Se toarnă amestecul pe un covor de copt din silicon sau pe hârtie pergament bună. Folosiți o spatulă de cauciuc rezistentă la căldură sau o spatulă offset pentru a se răspândi rapid înainte ca caramelul să se stabilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
CarameleCaramele
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Spatula OffsetSpatula Offset
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Răspândiți subțire.Lăsați caramelul să se răcească complet. Ștergeți pentru a îndepărta excesul de ulei de pe suprafață. Se acoperă suprafața cu jumătate din ciocolata topită și se presară imediat cu topping. Când ciocolata s-a setat complet, răsturnați cu atenție (este în regulă dacă se destramă puțin) și acoperiți cealaltă parte cu restul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
CarameleCaramele
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Se presară pe topping. Se lasă să se stabilească, apoi se rupe în bucăți de mărimea mușcăturii. A se păstra într-un recipient etanș.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista