Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați lintea Dal Wraps. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 338 calorii, 18g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de băț de scorțișoară, linte, castraveți tăiați julienne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Împachetări Cu Salată De Sfeclă De Linte, Împachetări Cu Linte, Curcan Și Mere, și Vegetarian Linte Sloppy Joe Salată Wraps.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați linte, ghimbir, piper și scorțișoară; gatiti 10 minute, amestecand ocazional. Se amestecă 1 cană de apă și bulion; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Linte
Ghimbir
Piper
Bulion
Apă
4
Adăugați restul de 1 cană de apă și suc și gătiți 30 de minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional. Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Apă
Sare
5
Îndepărtați bățul de scorțișoară; se răcește complet amestecul de linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Linte
6
Întindeți aproximativ 1/2 cană de amestec peste fiecare pâine plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Întindeți 1 lingură de iaurt peste fiecare porție; împărțiți castravetele uniform între pâini plate.