Lent Aragazuri BBQ tras carne de porc
Reteta Aragazuri lent BBQ Tras de carne de porc este gata în aproximativ 8 ore și 10 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest curs principal are 180 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, friptură de umăr de porc, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Lent Aragazuri Bbq Tras Carne De Porc, Aragaz lent BBQ tras carne de porc, și Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc în aragaz lent.
Se amestecă, ketchup, zahăr brun și oțet până se amestecă.
Se toarnă peste carne de porc. Acoperă.
Gatiti 8 ore la mic sau 4 ore la mare.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent.
Tăiați carnea de porc, folosind 2 furci. Întoarceți carnea de porc la aragazul lent.
Se amestecă și se încălzește cu sosul înainte de servire.
Serviți pe rulouri sandwich, dacă doriți.