Leneş Pierogi
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, Lazy Pierogi ar putea fi o rețetă minunată de lacto ovo vegetarian de încercat. O porție conține 171 de calorii , 8 g de proteine și 9 g de grăsimi . Această rețetă servește 10 și costă 43 de cenți per porție. Vă este adus de Taste of Home. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat est-european. Un amestec de unt, brânză de vaci, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 20% . Pierogi leneș al mamei , Pierogi și Pierogi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați brânza de vaci și ouăle. Se amestecă făina, sarea și 1 lingură de unt.
Într-un cuptor olandez, aduceți 3 litri. de apă la fiert. Reduce caldura. Pune aluatul câte linguri în apă clocotită, amestecând ușor pentru a nu se lipi; gătiți pierogi în loturi timp de 4-6 minute sau până când devine ușor ferm.
Scoateți cu o lingură cu fantă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge; se răcește ușor.
Într-o tigaie mare, căliți ceapa și pierogi în untul rămas până se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Pierogies. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Banfi Rosa Regale Brachetto cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Banfi Rosa Regale Brachetto]()
Banfi Rosa Regale Brachetto
Acest vin este prezentat în locațiile Starbucks® unde este oferit meniul lor de seară. Un vin spumant roșu moale, făcut din Brachetto. Acest soi de struguri extrem de aromat, complex și istoric crește doar în zona Acqui Terme, în sudul Piemontului. Macerarea la rece a strugurilor, urmată de o presare moale, permite extragerea aromelor intense tipice din coajă și conferă vinului culoarea caracteristică roșu rubiniu deschis. Foarte placut si extrem de elegant. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.