Lemony Pui Saltimbocca
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete la cutia de rețete, Lemony Chicken Saltimbocca ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 230 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, frunze de salvie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lemony Pui Saltimbocca, Saltimbocca De Pui, și Saltimbocca De Pui.
Instrucțiuni
Presărați puiul uniform cu sare.
Așezați 3 frunze de salvie pe fiecare cotlet; înfășurați 2 felii de prosciutto în jurul fiecărei cotlet, asigurând frunzele de salvie în loc.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Combinați bulionul, sucul de lămâie și amidonul de porumb într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și restul de 1 linguriță de ulei de măsline în tigaie; se aduce la fierbere, amestecând continuu. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu cu un tel. Puneți sosul peste pui.
Serviți cu pene de lămâie, dacă doriți.