Lemony creveți și spanac
Lemony creveți și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 193 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, creveți, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată bulgur Lemony cu creveți și spanac, Lemony Spanac-Anghinare Dip, și Cuscus Lemony cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți creveții; devein, dacă doriți.
Saut creveți și usturoi în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 până la 4 minute sau doar până când creveții devin roz.
Scoateți creveții din tigaie; păstrați cald.
Adăugați bulion de pui și următoarele 3 ingrediente în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei. Gatiti 4 pana la 5 minute sau pana cand lichidul se reduce la jumatate.
Adăugați spanac și gătiți 2 minute sau doar până când spanacul este ofilit. Se amestecă creveții. Condimentează cu sare și piper după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.