Lemony, Bulion De Pui Parfumat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bulion de pui cu lămâie, parfumat. Această rețetă face 6 porții cu 523 calorii, 32g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, apă, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Bulion Tailandez Parfumat De Pui Și Tăiței, Curry De Pui Parfumat, și Pui fript parfumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 8 căni de apă și sferturi de pulpă de pui într-un cuptor olandez. Aduceți la fierbere, degresând și aruncând spuma după cum este necesar. Reduceți căldura la minim.
Tăiați și aruncați capătul rădăcinii tulpinilor de lemongrass; aruncați cele mai dure frunze exterioare. Smash tulpini cu partea plată a unui cuțit.
Adăugați lemongrass, ghimbir, usturoi și boabe de piper în tigaie. Acoperiți parțial și fierbeți 50 de minute, degresând și aruncând spuma după cum este necesar.
Scoateți puiul din tigaie folosind o lingură cu fante; rezervați pentru o altă utilizare.
Se strecoară bulionul printr-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză; aruncați solidele. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți timp de 8 ore sau peste noapte. Îndepărtați grăsimea solidă de pe suprafață; aruncați.
Încălziți bulionul în cuptorul olandez la foc mediu și amestecați sarea.
Se presară cu frunze de coriandru.