Lemony, Bulion De Pui Parfumat

Lemony, Bulion De Pui Parfumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bulion de pui cu lămâie, parfumat. Această rețetă face 6 porții cu 523 calorii, 32g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, apă, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Bulion Tailandez Parfumat De Pui Și Tăiței, Curry De Pui Parfumat, și Pui fript parfumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 8 căni de apă și sferturi de pulpă de pui într-un cuptor olandez. Aduceți la fierbere, degresând și aruncând spuma după cum este necesar. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sferturi De Picior De PuiSferturi De Picior De Pui
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Tăiați și aruncați capătul rădăcinii tulpinilor de lemongrass; aruncați cele mai dure frunze exterioare. Smash tulpini cu partea plată a unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Adăugați lemongrass, ghimbir, usturoi și boabe de piper în tigaie. Acoperiți parțial și fierbeți 50 de minute, degresând și aruncând spuma după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Elixirul GElixirul G
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți puiul din tigaie folosind o lingură cu fante; rezervați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se strecoară bulionul printr-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză; aruncați solidele. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți timp de 8 ore sau peste noapte. Îndepărtați grăsimea solidă de pe suprafață; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Încălziți bulionul în cuptorul olandez la foc mediu și amestecați sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
7
Se presară cu frunze de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista