Lemongrass - pui de coriandru cu sos de miere

Lemongrass-Cilantro pui cu sos de miere este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 419 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de sos de pește asiatic, frunze de mentă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pui La Grătar Thailandez Cu Sos De Scufundare Cu Coriandru, Lemongrass-Pompano marinat cu sos de scufundare, și Chiftele De Porc Lemongrass Cu Sos De Scufundare Vietnamez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați apa, zahărul și mierea și gătiți la foc moderat, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 1 minut.
Se toarnă amestecul într-un vas termorezistent și se adaugă ardeiul roșu zdrobit.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Adăugați oțetul și sosul de pește și condimentați cu sare și piper negru.
Folosind partea cuțitului unui bucătar sau a unui sucitor, zdrobiți bucățile de lemongrass.
Transferați într-un vas mare, superficial.
Adăugați coriandru, șalotă și ulei vegetal și amestecați bine.
Adăugați puiul și acoperiți bine cu marinada. Acoperiți și refrigerați peste noapte. Aduceți puiul la temperatura camerei înainte de grătar.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Răzuiește marinada de pe pieptul de pui. Condimentați puiul cu sare și piper și grătar, cu pielea în jos, la foc moderat până când pielea este ușor carbonizată și crocantă, aproximativ 3 minute. Mutați puiul într-o parte mai rece a grătarului sau reduceți focul la moderat și grătiți timp de 2 minute mai mult. Întoarceți puiul și gătiți până la alb, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute.
Feliați puiul transversal cu grosimea de 1/3 inch și transferați-l în farfurii.
Presărați puiul cu frunzele de mentă și serviți cu pene de tei. Treceți sosul de scufundare la masă.