Lemongrass-carne de porc la grătar cu salată de orez-Vermicelli

Lemongrass-carne de porc la grătar cu salată de orez-Vermicelli
Lemongrass-carne de porc la grătar cu orez-salata de Vermicelli este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 432 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute Thailandezi, sos de pește asiatic, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți Lemongrass peste Vermicelli de orez și legume (Bun Tom Nuong Xa), Carne de vită Vietnameză Lemongrass cu Vermicelli, și Hoon de albine prăjite (Vermicelli de orez) cu conserve de carne de porc înăbușită.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, tocați mărunt usturoiul, lămâia și șalota.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați zahărul, sosul de pește, sucul de lămâie, uleiul vegetal și sosul de soia și procesați într-o pastă. Într-un vas mare de mică adâncime, acoperiți carnea de porc cu marinada. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Într-un castron mare, acoperiți vermicelii de orez cu apă rece și lăsați să se înmoaie până se îndoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De OrezVermicelli De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Într-un mortar, folosind un pistil, lăsați cățelele de usturoi într-o pastă cu ardei iute și zahăr. Se amestecă sosul de pește, coriandru, mentă, suc de lămâie și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
5
Aduceți o cratiță mare cu apă la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Scurgeți vermicelele de orez și adăugați-le în apa clocotită. Gatiti, amestecand, pana abia se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermicelli De OrezVermicelli De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Scurgeți vermicelii. Clătiți vermicelii în apă rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Transferați vermicelii într-un castron mare, adăugați pansamentul cu coriandru și mentă și aruncați bine. Împrăștiați castraveții tăiați felii peste salata de orez-vermicelli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Aprinde un grătar. Ridicați feliile de porc din marinată, lăsând pe unele dintre arome. Gratiți carnea de porc la foc fierbinte până se carbonizează frumos, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Transferați carnea de porc în farfurii și serviți cu salata de orez-vermicelli. Treceți murăturile de morcov și Daikon la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista