Lemon Verbena Crema De Zahar Ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Lemon Verbena Crinculme Brincull. O porție conține 545 calorii, 5g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 92 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, gălbenușuri de ou, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie, și De Lamaie Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 8 vase individuale (1/2 cană) de flan sau ramekins în vas de copt adânc de 2 inci sau tigaie; pus deoparte.
Combinați smântâna și următoarele 4 ingrediente într-o cratiță grea. Se amestecă la foc mediu 5 minute sau până când zahărul se dizolvă și amestecul ajunge la foc mic. Acoperiți tigaia, reduceți focul la minim și fierbeți ușor 10 minute pentru a infuza arome.
Bateți gălbenușurile într-un castron mare până se omogenizează. Se strecoară amestecul de cremă într-o cană mare de măsurare. Treceți treptat amestecul de smântână fierbinte în gălbenușuri.
Se toarnă amestecul în mod egal în vasele de copt pregătite.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins. Puneți cu grijă tigaia în cuptor.
Coaceți la 325 timp de 30 până la 35 de minute sau până când crema este aproape așezată în centru când tigaia este agitată ușor.
Scoateți vasele de flan din apă fierbinte și răciți 30 de minute. Refrigerați cel puțin 3 ore.
Presărați 1 1/2 linguri de zahăr brun deschis uniform pe suprafața fiecărei cremă.
Așezați ramekins pe o foaie de copt și fierbeți 5 1/2 inci de la căldură 3 minute sau până când zahărul se topește. Se răcește pe rafturi pentru a permite zahărului să se întărească.
Se servește imediat sau se dă la frigider.