Lemon Verbena Cheesecake
O porție conține 208 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă $1.61 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați balsam de lămâie, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Lemon Verbena Cheesecake, Briose Cu Ulei De Masline Lemon Verbenan ... Cu Sirop De Verbena De Lamaie, și Lemon Verbenan Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit. Înfășurați exteriorul tigaiei cu o grosime dublă de folie. Puneți un fierbător de apă pentru a fierbe pentru baia de apă.
Pentru a face crustă: pulsează napolitane de vanilie într-un robot de bucătărie în firimituri fine.
Adăugați ulei și puls pentru a amesteca. Apăsați amestecul firimituri uniform în partea de jos a tigaie pregătit. (Clătiți și uscați vasul de lucru.)
Pentru a face umplutura: procesați brânza de vaci în robotul de bucătărie până când este foarte netedă și mătăsoasă, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale o dată sau de două ori.
Adăugați cremă de brânză și procesați până se omogenizează.
Adăugați 1 cană zahăr, amidon de porumb, suc de lămâie, vanilie și sare; procesați până se amestecă bine.
Adăugați ouă și pulsați de mai multe ori doar până când se amestecă.
Se presară în verbena de lămâie (sau balsam de lămâie); se amestecă cu o spatulă de cauciuc. (Nu procesați.) Răzuiți umplutura în tigaia căptușită cu crustă.
Așezați cheesecake-ul într-o tigaie de prăjire superficială și turnați suficientă apă clocotită pentru a ajunge la 1 inch în exteriorul tigaiei cu formă de arc.
Coaceți până când marginile sunt setate, dar centrul tremură ușor, 50 până la 55 de minute. Opriți cuptorul.
Lăsați cheesecake-ul să se răcească la cuptor, cu ușa întredeschisă, timp de 1 oră.
Scoateți folia din tigaie. Acoperiți cheesecake-ul cu folie de plastic și dați-l la frigider până la răcire, cel puțin 2 ore.
Pentru a face topping: aproximativ 1/2 oră înainte de servire, clătiți căpșunile. Puneți deoparte 3 fructe întregi pentru garnitură; hull restul de fructe de padure și felie într-un castron.
Se presară cu 2 linguri de zahăr și se aruncă pentru a acoperi.
Lăsați să stea până când căpșunile sunt suculente, 20 până la 30 de minute.
Pentru a servi, așezați cheesecake-ul pe un platou de servire și rulați un cuțit în jurul marginii interioare a tigaiei; îndepărtați janta tigaiei. Faceți 3 tăieturi longitudinale în fiecare boabe întregi; apăsați ușor și aranjați fructele de pădure în centrul cheesecake-ului.
Garnisiți cu o crenguță de verbena de lămâie (sau balsam de lămâie).
Tăiați cheesecake-ul în felii și așezați-l pe farfurii de desert. Completați fiecare porție cu căpșuni și suc și garnisiți cu o altă crenguță de verbena (sau balsam de lămâie).