Lemon-Tobe De Pui
Nevoie de o curs principal fără lactate? Tamburele de pui cu lămâie ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 496 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de tobe de pui, frunze de cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Betisoare De Pui Cu Lămâie-Usturoi, Copane De Pui Cu Lămâie Cu Usturoi, și Copane De Pui Cu Lămâie-Oregano La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul șipat uscat.
Combinați zestul de lămâieși sucul, cimbru,ulei de măsline, sare și piper într-un castron mare.
Adăugați toiageleși aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați timp de 2 până la 4 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Aranjați toiagele într-un vas de prăjire puțin adânc pentru a se potrivi (folosiți douăfeluri de mâncare pentru a evita aglomerarea).
Se toarnă orice marinată peste pui și se coace,ungând ocazional, până când batoanele sunt fierte și maro auriu, aproximativ 1 1/4 ore.
Dacă toiagele nu s-au rumenit suficient, așezați-le sub broiler, la 4 inci de sursa de căldură, timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc,urmărind cu atenție.
Lingurați orzo-ul sau orezul pe un platoși aranjați copanele deasupra.
Turnați sucurile de tigaie de pui într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu-mare până se îngroașă.
Se toarnăpeste pui si se presara cu patrunjel.
Per porție (fără orzo): 570 calorii, 2G carbohidrați, 59G proteine, 35g grăsimi, 210 mg colesterol