Lemon Syllabub
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Lemon Syllabub ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 212 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 71 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți suc de lămâie, coajă de lămâie, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Lemon syllabub, Lemon Cardamom Syllabub, și Lămâie Miere & Pere Syllabub pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți smântâna și zahărul într-un bol răcit, până când crema începe să se îngroaie. Bateți treptat vinul alb, sucul de lămâie și coaja de lămâie. Continuați să biciuiți până la lumină și pufos, dar nu granulat. Acoperiți amestecul și răciți până la servire.
Se servește în pahare parfait refrigerate, garnisite cu un strop de nucșoară, o crenguță de mentă și o felie de lămâie. Syllabub ar trebui să fie mâncat cu o lingură mică și savurat.