Lemon Susan Glazurate Verde
Lemon Susan glazurate verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 81 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,16 USD pe porție. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 42%. Încercați Tortilla crocantă cu ouă prăjite cu verdeață de lămâie și ulei de susan prăjit, Pui De Susan Glazurat Cu Miere-Lămâie, și Pui De Susan Peste Verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați orice tulpini mari din verdeață și spălați-le bine; faceți acest lucru într-o chiuvetă cu cel puțin 5 centimetri de apă. Mutarea frunzelor în apă și permițându-le să stea câteva minute pentru a permite nisipului sau murdăriei să cadă pe fundul chiuvetei. Odată curat, tocați aproximativ verdele. Ar trebui să aveți 1 la 1 1/4 lire sterline verde terminat odată ce acestea sunt stem. (Se cântărește verdele după tulpină, dar înainte de spălare.)
Încălziți o tigaie mare de 13 pe 11 inci setată pe 2 arzătoare la foc mediu. Odată fierbinte, adăugați uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, mierea, sarea și piperul și amestecați pentru a combina.
Adăugați verdele și sotati timp de 4 până la 5 minute, aruncând continuu.
Adăugați fulgii de ardei roșu și semințele de susan. Aruncați pentru a combina. Reglați condimentele, dacă este necesar.