Lemon Souffl Tartlets
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Tartletele cu suc de lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 540 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lemon Souffl Tartlets, Tartele cu suc de lămâie și sos de mure, și Tartele Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor.
Adăugați unt. Folosind viraje pornite / oprite, tăiați untul până se formează făină grosieră.
Adăugați gălbenușuri și procesați până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în minge. Împărțiți în 6 porțiuni egale. Apăsați 1 porție de aluat pe laturile de jos și în sus de 4 1/4 - până la 4 1/2-inch-diametru tartlet pan cu 3/4-inch-mare laturi și fund detașabil. Repetați cu aluatul rămas, formând 6 tartule în total.
Așezați pe foaia de copt cu margini, acoperiți cu plastic și răciți 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți crustele până devin aurii, apăsând cu spatele furculiței dacă crustele bulează, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Bateți ouăle, gălbenușurile, 3/4 cană de zahăr și coaja de lămâie într-un bol metalic mediu.
Așezați vasul peste cratița cu apă care abia fierbe; bateți până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut. Se amestecă sucurile de lămâie și lime.
Bateți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Se ia de pe foc; adăugați unt în 3 adaosuri, amestecând până se omogenizează. Se strecoară cașul de lămâie prin sită fină într-un castron mediu. Apăsați plasticul direct pe suprafața cașului. Se răcește până se răcește, cel puțin 5 ore.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați 1 1/4 căni de caș de lămâie într-un castron mare; rezervă. Împărțiți cașul rămas între crustele de tartă, răspândindu-se uniform pe fund.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se spumează.
Adăugați sare și bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 6 linguri de zahăr, bătând până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți jumătate din albușuri în caș de lămâie rezervat. Îndoiți ușor în albii rămași. Împărțiți amestecul de albuș de ou între tartele, sigilând marginile crustei și îngrămădind în centru.
Coaceți până când umplutura se rumeneste și se fixează, aproximativ 13 minute.
Lăsați tartulele să stea la temperatura camerei 5 minute. Împingeți fundul tigaiei în sus, eliberând tartele.
Transferați tartulele pe farfurii. Tartele de praf cu zahăr pudră și se servesc calde sau se lasă să stea până la 30 de minute.