Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Tartletele cu suc de lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 540 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lemon Souffl Tartlets, Tartele cu suc de lămâie și sos de mure, și Tartele Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
2
Adăugați unt. Folosind viraje pornite / oprite, tăiați untul până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați gălbenușuri și procesați până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în minge. Împărțiți în 6 porțiuni egale. Apăsați 1 porție de aluat pe laturile de jos și în sus de 4 1/4 - până la 4 1/2-inch-diametru tartlet pan cu 3/4-inch-mare laturi și fund detașabil. Repetați cu aluatul rămas, formând 6 tartule în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Așezați pe foaia de copt cu margini, acoperiți cu plastic și răciți 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți crustele până devin aurii, apăsând cu spatele furculiței dacă crustele bulează, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Bateți ouăle, gălbenușurile, 3/4 cană de zahăr și coaja de lămâie într-un bol metalic mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați vasul peste cratița cu apă care abia fierbe; bateți până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut. Se amestecă sucurile de lămâie și lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Zahăr
Apă
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
3
Bateți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se ia de pe foc; adăugați unt în 3 adaosuri, amestecând până se omogenizează. Se strecoară cașul de lămâie prin sită fină într-un castron mediu. Apăsați plasticul direct pe suprafața cașului. Se răcește până se răcește, cel puțin 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De Lămâie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Sita
Bol
5
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Așezați 1 1/4 căni de caș de lămâie într-un castron mare; rezervă. Împărțiți cașul rămas între crustele de tartă, răspândindu-se uniform pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
8
Adăugați sare și bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 6 linguri de zahăr, bătând până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți jumătate din albușuri în caș de lămâie rezervat. Îndoiți ușor în albii rămași. Împărțiți amestecul de albuș de ou între tartele, sigilând marginile crustei și îngrămădind în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Caș De Lămâie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Zahăr
Sare
Ouă
9
Coaceți până când umplutura se rumeneste și se fixează, aproximativ 13 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Lăsați tartulele să stea la temperatura camerei 5 minute. Împingeți fundul tigaiei în sus, eliberând tartele.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Transferați tartulele pe farfurii. Tartele de praf cu zahăr pudră și se servesc calde sau se lasă să stea până la 30 de minute.