Lemon Souffl Tartlets

Lemon Souffl Tartlets
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Tartletele cu suc de lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 540 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, ouă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lemon Souffl Tartlets, Tartele cu suc de lămâie și sos de mure, și Tartele Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt. Folosind viraje pornite / oprite, tăiați untul până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați gălbenușuri și procesați până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul în minge. Împărțiți în 6 porțiuni egale. Apăsați 1 porție de aluat pe laturile de jos și în sus de 4 1/4 - până la 4 1/2-inch-diametru tartlet pan cu 3/4-inch-mare laturi și fund detașabil. Repetați cu aluatul rămas, formând 6 tartule în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați pe foaia de copt cu margini, acoperiți cu plastic și răciți 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți crustele până devin aurii, apăsând cu spatele furculiței dacă crustele bulează, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți ouăle, gălbenușurile, 3/4 cană de zahăr și coaja de lămâie într-un bol metalic mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați vasul peste cratița cu apă care abia fierbe; bateți până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut. Se amestecă sucurile de lămâie și lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ZahărZahăr
ApăApă
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc; adăugați unt în 3 adaosuri, amestecând până se omogenizează. Se strecoară cașul de lămâie prin sită fină într-un castron mediu. Apăsați plasticul direct pe suprafața cașului. Se răcește până se răcește, cel puțin 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
SitaSita
BolBol
5
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați 1 1/4 căni de caș de lămâie într-un castron mare; rezervă. Împărțiți cașul rămas între crustele de tartă, răspândindu-se uniform pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Adăugați sare și bateți până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 6 linguri de zahăr, bătând până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți jumătate din albușuri în caș de lămâie rezervat. Îndoiți ușor în albii rămași. Împărțiți amestecul de albuș de ou între tartele, sigilând marginile crustei și îngrămădind în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
9
Coaceți până când umplutura se rumeneste și se fixează, aproximativ 13 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați tartulele să stea la temperatura camerei 5 minute. Împingeți fundul tigaiei în sus, eliberând tartele.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Transferați tartulele pe farfurii. Tartele de praf cu zahăr pudră și se servesc calde sau se lasă să stea până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista